Page 172 - GRECIAN_SKG_04
P. 172
“EVEN
BOATING
IN THE
THERMAIC
GULF IS AN
INSPIRATION
FOR NEW
FLAVOURS”
«ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ ΜΙΑ
ΒΑΡΚΑΔΑ
ΣΤΟΝ
ΘΕΡΜΑΪΚΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΙ
ΠΗΓΗ
ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΕΕΣ
ΓΕΥΣΕΙΣ»
SOTIRIS EVANGELOU
Executive Chef at Makedonia Palace
The creator who shaped the culinary identity of many renowned hotels and restaurants in Greece and abroad returned
to Makedonia Palace, recommending a genuine taste experience with character, clarity and aesthetic. From the open
kitchen of Salonica Restaurant & Bar to the hall of the Navona and from the gastronomy concept of Enatos to the room
service suggestions, his creations are resulting in unexpected combinations of flavours and ingredients, inspirations from
strolling around the narrow streets of the Old City or boating in the Thermaic Gulf. Ο δημιουργός που διαμόρφωσε
τη γαστρονομική ταυτότητα κορυφαίων ξενοδοχείων και εστιατορίων στην Έλλάδα και το εξωτερικό επέστρεψε Dimitris Andritsos
στο Μakedonia Palace προτείνοντας μια αυθεντική, γευστική εμπειρία, με χαρακτήρα, καθαρότητα κι αισθητική.
Από το open kitchen του Salonica Restaurant & Bar στο σαλόνι του Navona κι από το gastronomy concept του Enatos
μέχρι τις προτάσεις του room service, οι δημιουργίες του καταλήγουν σε απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων και
υλικών, που εμπνέεται από μια βόλτα στα σοκάκια της Άνω Πόλης ή μια βαρκάδα στον Θερμαϊκό.
172 GREC14N 2018-19