Page 172 - GRECIAN_SKG_04
P. 172

“EVEN
                                                                                   BOATING
                                                                                   IN THE
                                                                                   THERMAIC
                                                                                   GULF IS AN
                                                                                   INSPIRATION
                                                                                   FOR NEW
                                                                                   FLAVOURS”
                                                                                   «ΑΚΟΜΑ
                                                                                   ΚΑΙ ΜΙΑ
                                                                                   ΒΑΡΚΑΔΑ
                                                                                   ΣΤΟΝ
                                                                                   ΘΕΡΜΑΪΚΟ
                                                                                   ΑΠΟΤΕΛΕΙ
                                                                                   ΠΗΓΗ
                                                                                   ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ
                                                                                   ΓΙΑ ΝΕΕΣ
                                                                                   ΓΕΥΣΕΙΣ»






                               SOTIRIS EVANGELOU
                                Executive Chef at Makedonia Palace
        The creator who shaped the culinary identity of many renowned hotels and restaurants in Greece and abroad returned
        to Makedonia Palace, recommending a genuine taste experience with character, clarity and aesthetic. From the open
        kitchen of Salonica Restaurant & Bar to the hall of the Navona and from the gastronomy concept of Enatos to the room
        service suggestions, his creations are resulting in unexpected combinations of flavours and ingredients, inspirations from
        strolling around the narrow streets of the Old City or boating in the Thermaic Gulf. Ο δημιουργός που διαμόρφωσε
        τη γαστρονομική ταυτότητα κορυφαίων ξενοδοχείων και εστιατορίων στην Έλλάδα και το εξωτερικό επέστρεψε   Dimitris Andritsos
        στο Μakedonia Palace προτείνοντας μια αυθεντική, γευστική εμπειρία, με χαρακτήρα, καθαρότητα κι αισθητική.
        Από το open kitchen του Salonica Restaurant & Bar στο σαλόνι του Navona κι από το gastronomy concept του Enatos
        μέχρι τις προτάσεις του room service, οι δημιουργίες του καταλήγουν σε απροσδόκητους συνδυασμούς γεύσεων και
        υλικών, που εμπνέεται από μια βόλτα στα σοκάκια της Άνω Πόλης ή μια βαρκάδα στον Θερμαϊκό.

        172   GREC14N   2018-19
   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177