Page 190 - GREC14N_SKG_02
P. 190
και τα λαχανικά, όχι μόνο ως συνοδευτικά αλλά και ως
βασικά υλικά. Sani Asterias, Water Restaurant, 11-13 May
SAVERIO SBARAGLI > Mediterranean on our plate
What’s next when, just at 21, you’re already part of Alain
Ducasse’s team at Juan-les-Pins, and then go on to with
Alain Passard? In Saverio Sbaragli’s case, the answer is
“two Michelin Stars and dishes deeply rooted in Italian
tradition”. Τι μπορεί να συμβεί όταν από τα 21 σου
συμμετέχεις στην ομάδα του Alain Ducasse, ενώ λίγο
αργότερα συνεργάζεσαι με τον Alain Passard; Δύο αστέρια
Michelin και πιάτα βασισμένα στην ιταλική παράδοση.
Sani Dunes, Fresco Restaurant, 11-13 May
Remco Kuijpers
BJORN SWANSON > Fresh, local ingredients
The German chef has worked in some of Berlin’s leading
restaurants. The use of fresh, seasonal ingredients
from local producers is important to him, as are the
contemporary culinary trends which inform his Asian-
influenced Scandinavian dishes. Έχει πρωταγωνιστήσει
σε μερικά από τα κορυφαία εστιατόρια του Βερολίνου.
Αποδίδει μεγάλη σημασία στη χρήση φρέσκων
συστατικών, όπως και στις σύγχρονες τάσεις που
εφαρμόζει στη σκανδιναβική κουζίνα του, την οποία
συνδυάζει με ασιατικές επιρροές. Porto Sani, Byblos
Caviar, 11-13 May
RYOHEI KAWASAKI > Minimalism and
authenticity
Beautifully marrying Japanese and French cuisine, he
opened his first restaurant, Noborimachi Saryo, in
Hiroshima, initiating the locals to the secrets of French
food. A few years later, he decides to test himself with a
restaurant in Montmartre, ready to face the demanding
diners of Paris. Παντρεύοντας την ιαπωνική με τη
γαλλική κουζίνα, άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο,
το Noborimachi Saryo, στη Χιροσίμα, μυώντας τους
κατοίκους της στα μυστικά της γαλλικής κουζίνας. Λίγα
χρόνια αργότερα αποφάσισε να δοκιμαστεί και στις
απαιτήσεις του παριζιάνικου κοινού με ένα εστιατόριο
Bjorn Swanson στη Μονμάρτη. Sani Marina, Katsu Restaurant, 14-15 May
UMBERTO DE MARTINO > Not far from the tree
Son of a famous Italian chef, he could not possibly have
been anything less. After years of hard work in famous
restaurants, he manages one of the most renowned eateries
in Brescia, Castello Malvezzi. In March of 2015, he started
his own business, taking the reins of Florian Maison, in
the Bergamo region. Γιος διάσημου Ιταλού σεφ, δεν θα
μπορούσε να γίνει τίποτε λιγότερο από αυτό που ήδη
είναι. Μετά από πολλά χρόνια εργασίας διευθύνει ένα
από τα πιο αναγνωρισμένα εστιατόρια της Μπρέσια, το
Castello Malvezzi. Το Μάρτιο του 2015 ξεκίνησε τη δική
του επιχείρηση, αναλαμβάνοντας το Florian Maison, Sani Resort
στην επαρχία Μπέργκαμο.
Sani Dunes, Fresco Restaurant, 14-15 May
190 GREC14N 2018