Page 190 - GREC14N_SKG_02
P. 190

και τα λαχανικά, όχι μόνο ως συνοδευτικά αλλά και ως
                                                        βασικά υλικά. Sani Asterias, Water Restaurant, 11-13 May
                                                        SAVERIO SBARAGLI > Mediterranean on our plate 
                                                        What’s next when, just at 21, you’re already part of Alain
                                                        Ducasse’s team at Juan-les-Pins, and then go on to with
                                                        Alain Passard? In Saverio Sbaragli’s case, the answer is
                                                        “two Michelin Stars and dishes deeply rooted in Italian
                                                        tradition”. Τι μπορεί να συμβεί όταν από τα 21 σου
                                                        συμμετέχεις στην ομάδα του Alain Ducasse, ενώ λίγο
                                                        αργότερα συνεργάζεσαι με τον Alain Passard; Δύο αστέρια
                                                        Michelin και πιάτα βασισμένα στην ιταλική παράδοση.
                                                        Sani Dunes, Fresco Restaurant, 11-13 May
         Remco Kuijpers
                                                        BJORN SWANSON > Fresh, local ingredients 
                                                        The German chef has worked in some of Berlin’s leading
                                                        restaurants. The use of fresh, seasonal ingredients
                                                        from local producers is important to him, as are the
                                                        contemporary culinary trends which inform his Asian-
                                                        influenced Scandinavian dishes.  Έχει πρωταγωνιστήσει
                                                        σε μερικά από τα κορυφαία εστιατόρια του Βερολίνου.
                                                        Αποδίδει μεγάλη σημασία στη χρήση φρέσκων
                                                        συστατικών, όπως και στις σύγχρονες τάσεις που
                                                        εφαρμόζει στη σκανδιναβική κουζίνα του, την οποία
                                                        συνδυάζει με ασιατικές επιρροές. Porto Sani, Byblos
                                                        Caviar, 11-13 May
                                                        RYOHEI KAWASAKI > Minimalism and
                                                        authenticity
                                                        Beautifully marrying Japanese and French cuisine, he
                                                        opened his first restaurant, Noborimachi Saryo, in
                                                        Hiroshima, initiating the locals to the secrets of French
                                                        food. A few years later, he decides to test himself with a
                                                        restaurant in Montmartre, ready to face the demanding
                                                        diners of Paris. Παντρεύοντας την ιαπωνική με τη
                                                        γαλλική κουζίνα, άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο,
                                                        το Noborimachi Saryo, στη Χιροσίμα, μυώντας τους
                                                        κατοίκους της στα μυστικά της γαλλικής κουζίνας. Λίγα
                                                        χρόνια αργότερα αποφάσισε να δοκιμαστεί και στις
                                                        απαιτήσεις του παριζιάνικου κοινού με ένα εστιατόριο
                                          Bjorn Swanson  στη Μονμάρτη. Sani Marina, Katsu Restaurant, 14-15 May
                                                        UMBERTO DE MARTINO > Not far from the tree
                                                        Son of a famous Italian chef, he could not possibly have
                                                        been anything less. After years of hard work in famous
                                                        restaurants, he manages one of the most renowned eateries
                                                        in Brescia, Castello Malvezzi. In March of 2015, he started
                                                        his own business, taking the reins of Florian Maison, in
                                                        the Bergamo region. Γιος διάσημου Ιταλού σεφ, δεν θα
                                                        μπορούσε να γίνει τίποτε λιγότερο από αυτό που ήδη
                                                        είναι. Μετά από πολλά χρόνια εργασίας διευθύνει ένα
                                                        από τα πιο αναγνωρισμένα εστιατόρια της Μπρέσια, το
                                                        Castello Malvezzi. Το Μάρτιο του 2015 ξεκίνησε τη δική
                                                        του επιχείρηση, αναλαμβάνοντας το Florian Maison,   Sani Resort
                                                        στην επαρχία Μπέργκαμο.
                                                        Sani Dunes, Fresco Restaurant, 14-15 May
        190   GREC14N   2018
   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194   195