Page 189 - GREC14N_SKG_02
P. 189
SKG
MEET THE CREATORS
AKIRA BACK > Back to the roots
His participation in the most famous events of the culinary
calendar prepared him well for his first Michelin Star, in
2018, for the innovative DOSA concept restaurant in Seoul.
His latest project is ABar, a bar in Singapore and Bangkok.
Η συμμετοχή του στα πιο διάσημα γεγονότα του
γαστρονομικού κόσμου τον προετοίμασε κατάλληλα για
το πρώτο του Michelin το 2018, για την πρωτοποριακή
φιλοσοφία του εστιατορίου DOSA στη Σεούλ. Τελευταίο
του εγχείρημα είναι το ABar στη Σιγκαπούρη και την
Μπανγκόκ. Sani Marina, Katsu Restaurant, 11-13 May
ALAN GEAAM > A love for people
He started cooking while serving in Lebanon’s military. A
few years later, Geaam found himself in Paris. One evening,
the chef in charge of the kitchen in which Alan was washing
dishes cut himself and had to be rushed to hospital. Alan
stepped up to the challenge, taking it upon himself to serve
the restaurant’s 14 diners all on his own. Today, he manages
four Parisian restaurants. Άρχισε να μαγειρεύει ενώ έκανε
τη θητεία του στο στρατό του Λιβάνου. Λίγα χρόνια
αργότερα, στο Παρίσι, όταν ο σεφ στο εστιατόριο όπου
ο Geaam έπλενε πιάτα τραυματίστηκε στο χέρι, ο Alan
ανέλαβε μόνος του την ευθύνη της κουζίνας. Σήμερα, ο
αυτοδίδακτος Geaam διαχειρίζεται τέσσερα εστιατόρια
στο Παρίσι. Sani Asterias, Water Restaurant, 14-15 May
PAULO AIRAUDO > Dishes full of memories
He has explored the gastronomic lengths of the planet, and
at the age of 32 he decided to dedicate himself to the most
exciting challenge of his professional life yet – opening in
San Sebastian, Spain, his first restaurant, Amelia, named
after his daughter. He then passed with flying colours
from a series of restaurants in Scotland and Italy, before
moving to the beautiful city of Geneva and becoming co-
owner of La Bottega in 2015. Αφού εξερεύνησε γευστικά
ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη, αποφάσισε στα 32 του
χρόνια να αφιερωθεί στην πιο συναρπαστική πρόκληση
της επαγγελματικής του ζωής ανοίγοντας στην Ισπανία
το πρώτο του εστιατόριο, το Amelia. Στη συνέχεια,
έκανε ένα πέρασμα από εστιατόρια σε Σκωτία και Ιταλία,
προτού γίνει συνιδιοκτήτης του La Bottega, στη Γενεύη,
το 2015. Porto Sani, Byblos Caviar, 14-15 May
REMCO KUIJPERS > The less, the better
His experience in the kitchens of famous restaurants led
him to his first Michelin Star. What makes Remco stand
out is how he gives fruit and vegetables the starring roles
on the plate – they do not just accompany the dishes, but
are often the main ingredients in his creations. Η εμπειρία
στις κουζίνες φημισμένων εστιατορίων τού χάρισε το
πρώτο του αστέρι Michelin. Αυτό που τον ξεχωρίζει είναι
ο πρωταγωνιστικός ρόλος που προσδίδει στα φρούτα
189