Page 189 - GREC14N_SKG_02
P. 189

SKG


        MEET THE CREATORS

        AKIRA BACK > Back to the roots
        His participation in the most famous events of the culinary
        calendar prepared him well for his first Michelin Star, in
        2018, for the innovative DOSA concept restaurant in Seoul.
        His latest project is ABar, a bar in Singapore and Bangkok.
        Η συμμετοχή του στα πιο διάσημα γεγονότα του
        γαστρονομικού κόσμου τον προετοίμασε κατάλληλα για
        το πρώτο του Michelin το 2018, για την πρωτοποριακή
        φιλοσοφία του εστιατορίου DOSA στη Σεούλ. Τελευταίο
        του εγχείρημα είναι το ABar στη Σιγκαπούρη και την
        Μπανγκόκ. Sani Marina, Katsu Restaurant, 11-13 May
        ALAN GEAAM > A love for people
        He started cooking while serving in Lebanon’s military. A
        few years later, Geaam found himself in Paris. One evening,
        the chef in charge of the kitchen in which Alan was washing
        dishes cut himself and had to be rushed to hospital. Alan
        stepped up to the challenge, taking it upon himself to serve
        the restaurant’s 14 diners all on his own. Today, he manages
        four Parisian restaurants. Άρχισε να μαγειρεύει ενώ έκανε
        τη θητεία του στο στρατό του Λιβάνου. Λίγα χρόνια
        αργότερα, στο Παρίσι, όταν ο σεφ στο εστιατόριο όπου
        ο Geaam έπλενε πιάτα τραυματίστηκε στο χέρι, ο Alan
        ανέλαβε μόνος του την ευθύνη της κουζίνας. Σήμερα, ο
        αυτοδίδακτος Geaam διαχειρίζεται τέσσερα εστιατόρια
        στο Παρίσι. Sani Asterias, Water Restaurant, 14-15 May

        PAULO AIRAUDO > Dishes full of memories
        He has explored the gastronomic lengths of the planet, and
        at the age of 32 he decided to dedicate himself to the most
        exciting challenge of his professional life yet – opening in
        San Sebastian, Spain, his first restaurant, Amelia, named
        after his daughter. He then passed with flying colours
        from a series of restaurants in Scotland and Italy, before
        moving to the beautiful city of Geneva and becoming co-
        owner of La Bottega in 2015. Αφού εξερεύνησε γευστικά
        ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη, αποφάσισε στα 32 του
        χρόνια να αφιερωθεί στην πιο συναρπαστική πρόκληση
        της επαγγελματικής του ζωής ανοίγοντας στην Ισπανία
        το πρώτο του εστιατόριο, το Amelia. Στη συνέχεια,
        έκανε ένα πέρασμα από εστιατόρια σε Σκωτία και Ιταλία,
        προτού γίνει συνιδιοκτήτης του La Bottega, στη Γενεύη,
        το 2015. Porto Sani, Byblos Caviar, 14-15 May
        REMCO KUIJPERS > The less, the better 
        His experience in the kitchens of famous restaurants led
        him to his first Michelin Star. What makes Remco stand
        out is how he gives fruit and vegetables the starring roles
        on the plate – they do not just accompany the dishes, but
        are often the main ingredients in his creations. Η εμπειρία
        στις κουζίνες φημισμένων εστιατορίων τού χάρισε το
        πρώτο του αστέρι Michelin. Αυτό που τον ξεχωρίζει είναι
        ο πρωταγωνιστικός ρόλος που προσδίδει στα φρούτα

                                                                                             189
   184   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194