Page 185 - GREC14N_SKG_02
P. 185

SKG


        EIGHT

        AWARDED



        CHEFS  and a constellation of
        bright Michelin stars falls for 5 days in Chalkidiki and
        the Sani Resort, transforming the sense of taste into a
        window looking to high gastronomy. Into a great fest,
        embellishing a brave, total surrender to temptation,
        a performance of groundbreaking innovation, where
        the masters will set new models in the culinary art.
        Every spring, this event, the 13th at its renowned,
        international history, brings high gastronomy in the
        limelight, presenting acknowledged chefs together
        with new talents of the world’s culinary industry.
        Having this philosophy and a theme called “Rising
        Stars Part 3”, the participants will cook in the kitchens
        of the Sani Resort restaurants, Water, Fresco, Katsu
        and Byblos, bringing together the gastronomical
        experiences from their homelands, the countries
        where they live, work, or find inspiration, with their
        special techniques. And all this will take place in an
        extraordinary ecological reserve of 1.000 acres of
        amazing nature, crystal clear waters, luxury hotels and
        country homes, where well-being is vital in a unique
        concept of escape.
        Οκτώ βραβευμένοι σεφ και μια σειρά λαμπρών
        αστεριών Michelin προσγειώνονται για 5 μέρες
        στη Χαλκιδική, στον παράδεισο του Sani Resort,
        μετατρέποντας την εμπειρία της γεύσης σε ένα
        παράθυρο στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.
        Σε μια μεγάλη γιορτή, γαρνιρισμένη με μια γενναία
        δόση παράδοσης , άνευ όρων, στον πειρασμό. Σε
        μια παράσταση πρωτοποριακής εφευρετικότητας,
        με τους εμπνευσμένους βιρτουόζους να χαράζουν
        νέα πρότυπα εδεσματολογικής καινοτομίας. Στη
        13η διοργάνωσή του, ο καταξιωμένος, εντός κι εκτός
        Ελλάδας θεσμός, φέρνει κάθε άνοιξη την υψηλή
        γαστρονομία στο προσκήνιο, παρουσιάζοντας
        καταξιωμένους σεφ αλλά και νέα ταλέντα του
        διεθνούς γαστρονομικού στερεώματος. Με αυτήν
        τη φιλοσοφία και θέμα ‘‘Rising Stars Part 3’’, οι
        συμμετέχοντες σεφ θα μαγειρέψουν στις κουζίνες
        των εστιατορίων Water, Fresco, Katsu και Byblos
        του Sani Resort, γεφυρώνοντας δημιουργικά
        τα γαστρονομικά βιώματα από τους τόπους
        καταγωγής, διαμονής ή έμπνευσής τους με τις
        ιδιαίτερες τεχνικές τους. Και όλα αυτά σε ένα   RISING STARS Part Three
                                                     The gastronomic festival of Sani Resort returns for a 13th
        οικολογικό καταφύγιο 4.500 στρεμμάτων που    successive year with eight Michelin-awarded chefs invited
        ξεπερνά κάθε προσδοκία, με συναρπαστική φύση,   to take you on a unique culinary journey, on May 11-15. Στο
        γαλάζια νερά, πολυτελή ξενοδοχεία και εξοχικές   γαστρονομικό φεστιβάλ του Sani Resort, οκτώ σεφ, βραβευμένοι
                                                     με αστέρια Michelin, σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό
        κατοικίες, σε ένα μοναδικό concept απόδρασης, με   γαστρονομικό ταξίδι από 11-15 Μαΐου. sani-resort.com
        την ευζωία να έχει τον πρώτο λόγο.
                                                                                             185
   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190