Page 135 - GREC14N_SKG_07
P. 135

SKG




































                                                                     DIMITRIS PAMPORIS
                                                                 Chef at Thess Bao & consultant chef at Manitari

                                                                  An ambassador of selective tastes and creative
                                                                 dishes that balance between the traditional Greek
                                                                  and the international cuisine, the awarded chef
                                                                  counts many years of experience in the kitchens
                                                                  of distinguished restaurants in Thessaloniki and
                                                                   Chalkidiki, while he continues his successful
                                                                   course as a consultant chef in the modern To
                                                                 Manitari. He believes that Thessaloniki constantly
                                                                  seeks for the different, so he dares to introduce
                                                                  a new proposition in the city’s street food scene.
                                                                   His innovative concept, Thess Bao, marriages
                                                                  Greek culture with Asian, aiming to present to
                                                                 the demanding people of the city the “dirty” food
                                                                  at its best. Πρεσβευτής εκλεκτών γεύσεων και
                                                                 δημιουργικών πιάτων που ισορροπούν ανάμεσα
                                                                 στην ελληνική κουζίνα και τις διεθνείς γεύσεις, ο
                                                                 βραβευμένος σεφ μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας
                                                                   στις κουζίνες εστιατορίων σε Θεσσαλονίκη
                                                                  και Χαλκιδική, ενώ συνεχίζει την επιτυχημένη
                                                                   πορεία του ως consultant chef στο μοντέρνο
                                                                 Μανιτάρι. Πιστεύει πως η Θεσσαλονίκη αναζητά
                                                                  διαρκώς το διαφορετικό κι έτσι τολμά μια νέα
                                                                  πρόταση στη street food σκηνή της πόλης. Το
                                                                 πρωτότυπο concept του Thess Bao παντρεύει την
                                                                  ελληνική κουλτούρα με την ασιατική, έχοντας
                                                                 στόχο να παρουσιάσει στο απαιτητικό κοινό της
                                                                 πόλης το «βρώμικο» φαγητό στα καλύτερά του.
                                                                        to-manitari.gr, thessbao.gr
                                                                                             135
   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140