Page 135 - GREC14N_SKG_07
P. 135
SKG
DIMITRIS PAMPORIS
Chef at Thess Bao & consultant chef at Manitari
An ambassador of selective tastes and creative
dishes that balance between the traditional Greek
and the international cuisine, the awarded chef
counts many years of experience in the kitchens
of distinguished restaurants in Thessaloniki and
Chalkidiki, while he continues his successful
course as a consultant chef in the modern To
Manitari. He believes that Thessaloniki constantly
seeks for the different, so he dares to introduce
a new proposition in the city’s street food scene.
His innovative concept, Thess Bao, marriages
Greek culture with Asian, aiming to present to
the demanding people of the city the “dirty” food
at its best. Πρεσβευτής εκλεκτών γεύσεων και
δημιουργικών πιάτων που ισορροπούν ανάμεσα
στην ελληνική κουζίνα και τις διεθνείς γεύσεις, ο
βραβευμένος σεφ μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας
στις κουζίνες εστιατορίων σε Θεσσαλονίκη
και Χαλκιδική, ενώ συνεχίζει την επιτυχημένη
πορεία του ως consultant chef στο μοντέρνο
Μανιτάρι. Πιστεύει πως η Θεσσαλονίκη αναζητά
διαρκώς το διαφορετικό κι έτσι τολμά μια νέα
πρόταση στη street food σκηνή της πόλης. Το
πρωτότυπο concept του Thess Bao παντρεύει την
ελληνική κουλτούρα με την ασιατική, έχοντας
στόχο να παρουσιάσει στο απαιτητικό κοινό της
πόλης το «βρώμικο» φαγητό στα καλύτερά του.
to-manitari.gr, thessbao.gr
135