Page 116 - GRECIAN_SKG_04
P. 116

The insiders | Q&A
                                                                                        S
                                                                                        SKGKG










                                                                    addressed to all friends of Greece all over
                                                                    the world, who love the Greek cuisine
                                                                    and its flavours. That is why, after the
                                                                    success in Cyprus, we set up our new
                                                                    place in the American continent. To be
                                                                    continued...
                                                                    Ποια είναι η φιλοσοφία της Group 3
                                                                    Restaurants;
                                                                    Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη
                                                                    γευστική ικανοποίηση των πελατών
                                                                    μας. Αυτό το πετυχαίνουμε επιλέγοντας
                                                                    παραδοσιακές συνταγές από όλη
                                                                    την Έλλάδα. Παντρεύοντας ποιοτικά
                                                                    υλικά προσπαθούμε να πετύχουμε το
                                                                    καλύτερο αποτέλεσμα.
                                                                    Ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας
                                                                    πλεονέκτημα;
                                                                    Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για
                                                                    να επιβιώσει και να ξεχωρίσει ένα
                                                                    κατάστημα στη Θεσσαλονίκη είναι
                                                                    η καινοτομία. Γι’ αυτόν το λόγο, ο
                                                                    όμιλός μας είναι πάντα σε αναζήτηση
                                                                    καινοτόμων ιδεών. Θεωρώ ότι
         Manolis Tzermias                                           χαράζουμε τη δική μας πορεία και δεν
                                                                    ακολουθούμε τους άλλους. Πιστεύουμε
         Tastes of innovation                                       ότι το καλό δεν είναι ποτέ αρκετό και
                                                                    προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο
         Beloved taste stories by the owner of To Elliniko, Tiganies & Sxares, Full   ανεβάζοντας τον πήχη. Ο κόσμος το
         tou Meze, Famigliano & Ntounias. Αγαπημένες ιστορίες γεύσης από τον   αντιλαμβάνεται αυτό και μας στηρίζει.
         ιδιοκτήτη των Ελληνικό, Τηγανιές & Σχάρες, Φουλ του Μεζέ, Famigliano   Πώς καταφέρατε να αναδειχθείτε ως
         & Ντουνιάς.                                                μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές
                                                                    των Θεσσαλονικιών;
                                                                    Όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τους
         What is the philosophy of Group 3   We think that good is never enough, so   συνεργάτες μου, μένουμε πιστοί στην
         Restaurants?                  we are always trying for the best, thus   «αγία τριάδα» της εστίασης, που είναι το
         Our philosophy is based on the   raising the bar. People understand this   τρίπτυχο ποιότητα-τιμή-εξυπηρέτηση.
         satisfaction of our clients’ taste. We   and support us.   Πείτε μας για το νέο σας project Meze
         achieve that choosing traditional recipes   How did you manage to stand out   by Εllinikon στον Παναμά.
         from all over Greece. Bringing together   as one of the favourite choices of the   Το νέο μας εγχείρημα είναι το
         quality materials, we are trying for the   Thessalonians?   απόσταγμα τριάντα χρόνων εμπειρίας
         best end result.              All these years with my collaborators we   μας στο χώρο της εστίασης και
         Which is your antagonistic asset?   are faithful to the “Holy Trinity” of food   απευθύνεται στους φίλους της Έλλάδας
         In my view, the only way a place can   service: that is the triptych quality-price-  σε όλο τον κόσμο που αγαπούν την
         survive and stand out in Thessaloniki is   service.        ελληνική κουζίνα και τις γεύσεις της.
         by innovation. That is why our Group   Tell us about your new project “Meze   Έτσι, μετά την επιτυχία του στην
         is always searching for innovative ideas.   by Ellinikon” in Panama.   Κύπρο, δημιουργήσαμε το πρώτο μας   Dimitris Andritsos
         I’m confident we are walking on our   It is the “extract” of our thirty-year   κατάστημα στην αμερικανική ήπειρο.
         own path, not following others’ steps.   experience in the food service and is   Έπεται συνέχεια...


        116   GREC14N   2018-19
   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121