Page 116 - GRECIAN_SKG_04
P. 116
The insiders | Q&A
S
SKGKG
addressed to all friends of Greece all over
the world, who love the Greek cuisine
and its flavours. That is why, after the
success in Cyprus, we set up our new
place in the American continent. To be
continued...
Ποια είναι η φιλοσοφία της Group 3
Restaurants;
Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στη
γευστική ικανοποίηση των πελατών
μας. Αυτό το πετυχαίνουμε επιλέγοντας
παραδοσιακές συνταγές από όλη
την Έλλάδα. Παντρεύοντας ποιοτικά
υλικά προσπαθούμε να πετύχουμε το
καλύτερο αποτέλεσμα.
Ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας
πλεονέκτημα;
Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για
να επιβιώσει και να ξεχωρίσει ένα
κατάστημα στη Θεσσαλονίκη είναι
η καινοτομία. Γι’ αυτόν το λόγο, ο
όμιλός μας είναι πάντα σε αναζήτηση
καινοτόμων ιδεών. Θεωρώ ότι
Manolis Tzermias χαράζουμε τη δική μας πορεία και δεν
ακολουθούμε τους άλλους. Πιστεύουμε
Tastes of innovation ότι το καλό δεν είναι ποτέ αρκετό και
προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο
Beloved taste stories by the owner of To Elliniko, Tiganies & Sxares, Full ανεβάζοντας τον πήχη. Ο κόσμος το
tou Meze, Famigliano & Ntounias. Αγαπημένες ιστορίες γεύσης από τον αντιλαμβάνεται αυτό και μας στηρίζει.
ιδιοκτήτη των Ελληνικό, Τηγανιές & Σχάρες, Φουλ του Μεζέ, Famigliano Πώς καταφέρατε να αναδειχθείτε ως
& Ντουνιάς. μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές
των Θεσσαλονικιών;
Όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τους
What is the philosophy of Group 3 We think that good is never enough, so συνεργάτες μου, μένουμε πιστοί στην
Restaurants? we are always trying for the best, thus «αγία τριάδα» της εστίασης, που είναι το
Our philosophy is based on the raising the bar. People understand this τρίπτυχο ποιότητα-τιμή-εξυπηρέτηση.
satisfaction of our clients’ taste. We and support us. Πείτε μας για το νέο σας project Meze
achieve that choosing traditional recipes How did you manage to stand out by Εllinikon στον Παναμά.
from all over Greece. Bringing together as one of the favourite choices of the Το νέο μας εγχείρημα είναι το
quality materials, we are trying for the Thessalonians? απόσταγμα τριάντα χρόνων εμπειρίας
best end result. All these years with my collaborators we μας στο χώρο της εστίασης και
Which is your antagonistic asset? are faithful to the “Holy Trinity” of food απευθύνεται στους φίλους της Έλλάδας
In my view, the only way a place can service: that is the triptych quality-price- σε όλο τον κόσμο που αγαπούν την
survive and stand out in Thessaloniki is service. ελληνική κουζίνα και τις γεύσεις της.
by innovation. That is why our Group Tell us about your new project “Meze Έτσι, μετά την επιτυχία του στην
is always searching for innovative ideas. by Ellinikon” in Panama. Κύπρο, δημιουργήσαμε το πρώτο μας Dimitris Andritsos
I’m confident we are walking on our It is the “extract” of our thirty-year κατάστημα στην αμερικανική ήπειρο.
own path, not following others’ steps. experience in the food service and is Έπεται συνέχεια...
116 GREC14N 2018-19