Page 149 - GREC14N_SKG_03
P. 149
SKG
“The future of premium dining is
expertise and quality”
MILES
SKLIRIS
–OWNER OF CHOUREAL
Boasting a professional
background in
chemistry, with the
help of biologist Aliki
Symeonidou, he dared
stir up his city’s pastry
scene elevating his
favourite dessert -the
profiterole- into an
innovative concept
brimming with French
aroma. Sophisticated,
minimal and modern,
Choureal’s fresh sweets
guarantee you won’t eat
just one, whereas very
soon they will be also
available in Athens.
Με επαγγελματικό
background ως
χημικός και με τη
βοήθεια της βιολόγου
Αλίκης Συμεωνίδου
τόλμησε να ταράξει
τη ζαχαροπλαστική
σκηνή της πόλης του
αναδεικνύοντας το
αγαπημένο του γλυκό
-τα προφιτερόλ- σε ένα
πρωτότυπο concept
με άρωμα Γαλλίας.
Εκλεπτυσμένα, μίνιμαλ
και μοντέρνα, τα
φρέσκα γλυκά του
Choureal υπόσχονται
ότι δεν θα μείνετε μόνο
στο ένα, ενώ πολύ
σύντομα θα τα βρίσκει
κανείς και στην Αθήνα.
choureal.gr
149