Page 101 - GREC14N_SKG_03
P. 101
SKG
στο εστιατόριο Bubo με τη σύγχρονη tavern and her baby goat spaghetti land on INFO
κουζίνα της Χαλκιδικής, κάνοντας πολύ your table, you’ll surely forget everything. Η Fresco – Sani Dunes
επιτυχημένες ασκήσεις σε παραδοσιακές Γιώτα Κουφαδάκη είναι μια χαρισματική +30 23740 99500
γεύσεις. Ένα πιάτο που θα θυμάμαι για καιρό μαγείρισσα μεγάλης κλάσης και στην Ammos – Sani Beach
είναι η σύγχρονη εκδοχή της παραδοσιακής περίφημη Μπουκαδούρα της παρουσιάζει +30 23740 99500
Ntomata – Sani Marina
κωλομπαρόπιτας, την οποία ο Παμπόρης μια τεράστια γκάμα από σπεσιαλιτέ +30 23740 99500
αναδομεί με φινέτσα και άψογη τεχνική, της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Marina Seafood Restaurant
φέρνοντάς τη στα πρόθυρα της υψηλής Σεσκουλοντολμάδες με μύδια και γαρίδες, +30 23730 41570
γαστρονομίας. Αλλά για να πάρετε μια ο καλύτερος μουσακάς που έχει σερβιριστεί Squirrel – Danai
ικανή δόση για τη δουλειά που υπογράφει ποτέ και φανταστική κατσικομακαρονάδα, Beach Hotel & Suites
στο ξενοδοχείο ως executive chef, πρέπει που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα. +30 23750 20400-2
Andromeda - Danai
να ανεβείτε στο γκουρμέ Treehouse. Εκεί Beach Hotel & Suites
θα σας περιμένει στο σέρβις η Ευαγγελία 9. On a dreamy balcony with a view to +30 23750 20400-2
Δακανάλη, που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου Ammouliani, the two Michelin-starred Bubo – Ekies All Senses Resort
τη βραδιά σας, ενώ ένα degustation μενού consultant chef of Trastelis Group, Arnaud +30 23750 91000
με πιάτα πολύ υψηλού επιπέδου, διά Bignon (Epicure, Spondi, Greenhouse), signs the Treehouse - Ekies
χειρός Παμπόρη, θα σας ταξιδέψουν με την culinary aspect of Kamares by Spondi. Being a All Senses Resort
+30 23750 91000
ντελικάτη γεύση τους. top-class chef, if you crave a gourmet night and Anthoulas
are in the proximities of the iconic Eagles Palace +30 23740 53001
7. A great tavern at the old square of Kriopigi, in Chalkidiki, don’t think twice. At the Eagles Boukadoura
I Platia tis Anthoulas, run by George and Palace is also to be found Fabrizio Bugliani, a +30 23750 51012
Anthoula Kritos, insist on traditional cuisine master of pasta and risotto. Σε ένα μπαλκόνι Kamares by Spondi
– Eagles Palace
with first class ingredients from local farmers του ονείρου με θέα την Αμμουλιανή, ο +30 23774 40060 &
and unbelievable taste. This year they added a consultant chef του ομίλου Τραστέλη, +30 23770 31070
successful section to the seafood menu. Don’t Arnaud Bignon, που έχει βραβευτεί με δύο
leave Anthoula without tasting the incredible αστέρια Michelin, υπογράφει τη γευστική
tuber salad. Very good wine list. Εξαιρετική επιμέλεια του εστιατορίου Kamares by
ταβέρνα στην παλιά πλατεία της Κρυοπηγής, Spondi. Πρόκειται για έναν σεφ πολύ
με τον Γιώργο και την Ανθούλα Κρήτου να υψηλού βεληνεκούς, οπότε αν τραβάει η
επιμένουν σε μια παραδοσιακή κουζίνα όρεξή σας μια γκουρμέ βραδιά και βρεθείτε
με πρώτης τάξεως υλικά από ντόπιους κοντά στο εμβληματικό Eagles Palace στη
παραγωγούς και νοστιμιά που τσακίζει Χαλκιδική, μην το σκεφτείτε καθόλου.
κόκαλα. Μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε Επίσης, εκεί βρίσκεται και ο πολύ καλός
τους απίθανους βολβούς σε σαλάτα. Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι. Τεχνίτης από τους
λίγους σε μακαρονάδες και ριζότο.
8. At her famous Boukadoura, Jota Koufadaki
is a charismatic first class cook and presents a
vast selection of divine traditional Greek cuisine
specialties, authentic and savoury. One of the
restaurant’s great assets is the incomparable view
to the Aegean, but when an array of incredible
dishes, such as the mussel and shrimp chard
balls, the best musaka ever served in a Greek