Page 101 - GREC14N_SKG_03
P. 101

SKG



        στο εστιατόριο Bubo με τη σύγχρονη   tavern and her baby goat spaghetti land on   INFO
        κουζίνα της Χαλκιδικής, κάνοντας πολύ   your table, you’ll surely forget everything. Η   Fresco – Sani Dunes
        επιτυχημένες ασκήσεις σε παραδοσιακές   Γιώτα Κουφαδάκη είναι μια χαρισματική   +30 23740 99500
        γεύσεις. Ένα πιάτο που θα θυμάμαι για καιρό   μαγείρισσα μεγάλης κλάσης και στην   Ammos – Sani Beach
        είναι η σύγχρονη εκδοχή της παραδοσιακής   περίφημη Μπουκαδούρα της παρουσιάζει   +30 23740 99500
                                                                            Ntomata – Sani Marina
        κωλομπαρόπιτας, την οποία ο Παμπόρης   μια τεράστια γκάμα από σπεσιαλιτέ   +30 23740 99500
        αναδομεί με φινέτσα και άψογη τεχνική,   της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.   Marina Seafood Restaurant
        φέρνοντάς τη στα πρόθυρα της υψηλής   Σεσκουλοντολμάδες με μύδια και γαρίδες,   +30 23730 41570
        γαστρονομίας. Αλλά για να πάρετε μια   ο καλύτερος μουσακάς που έχει σερβιριστεί   Squirrel – Danai
        ικανή δόση για τη δουλειά που υπογράφει   ποτέ και φανταστική κατσικομακαρονάδα,   Beach Hotel & Suites
        στο ξενοδοχείο ως executive chef, πρέπει   που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα.  +30 23750 20400-2
                                                                            Andromeda - Danai
        να ανεβείτε στο γκουρμέ Treehouse. Εκεί                             Beach Hotel & Suites
        θα σας περιμένει στο σέρβις η Ευαγγελία   9. On a dreamy balcony with a view to   +30 23750 20400-2
        Δακανάλη, που θα αναλάβει εξ ολοκλήρου   Ammouliani, the two Michelin-starred   Bubo – Ekies All Senses Resort
        τη βραδιά σας, ενώ ένα degustation μενού   consultant chef of Trastelis Group, Arnaud   +30 23750 91000
        με πιάτα πολύ υψηλού επιπέδου, διά   Bignon (Epicure, Spondi, Greenhouse), signs the   Treehouse - Ekies
        χειρός Παμπόρη, θα σας ταξιδέψουν με την   culinary aspect of Kamares by Spondi. Being a   All Senses Resort
                                                                            +30 23750 91000
        ντελικάτη γεύση τους.             top-class chef, if you crave a gourmet night and   Anthoulas
                                          are in the proximities of the iconic Eagles Palace   +30 23740 53001
        7. A great tavern at the old square of Kriopigi,   in Chalkidiki, don’t think twice. At the Eagles   Boukadoura
        I Platia tis Anthoulas, run by George and   Palace is also to be found Fabrizio Bugliani, a   +30 23750 51012
        Anthoula Kritos, insist on traditional cuisine   master of pasta and risotto. Σε ένα μπαλκόνι   Kamares by Spondi
                                                                            – Eagles Palace
        with first class ingredients from local farmers   του ονείρου με θέα την Αμμουλιανή, ο   +30 23774 40060 &
        and unbelievable taste. This year they added a   consultant chef του ομίλου Τραστέλη,   +30 23770 31070
        successful section to the seafood menu. Don’t   Arnaud Bignon, που έχει βραβευτεί με δύο
        leave Anthoula without tasting the incredible   αστέρια Michelin, υπογράφει τη γευστική
        tuber salad. Very good wine list. Εξαιρετική   επιμέλεια του εστιατορίου Kamares by
        ταβέρνα στην παλιά πλατεία της Κρυοπηγής,   Spondi. Πρόκειται για έναν σεφ πολύ
        με τον Γιώργο και την Ανθούλα Κρήτου να   υψηλού βεληνεκούς, οπότε αν τραβάει η
        επιμένουν σε μια παραδοσιακή κουζίνα   όρεξή σας μια γκουρμέ βραδιά και βρεθείτε
        με πρώτης τάξεως υλικά από ντόπιους   κοντά στο εμβληματικό Eagles Palace στη
        παραγωγούς και νοστιμιά που τσακίζει   Χαλκιδική, μην το σκεφτείτε καθόλου.
        κόκαλα. Μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε   Επίσης, εκεί βρίσκεται και ο πολύ καλός
        τους απίθανους βολβούς σε σαλάτα.   Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι. Τεχνίτης από τους
                                          λίγους σε μακαρονάδες και ριζότο.
        8. At her famous Boukadoura, Jota Koufadaki
        is a charismatic first class cook and presents a
        vast selection of divine traditional Greek cuisine
        specialties, authentic and savoury. One of the
        restaurant’s great assets is the incomparable view
        to the Aegean, but when an array of incredible
        dishes, such as the mussel and shrimp chard
        balls, the best musaka ever served in a Greek
   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106