Επιβάτες με πτήση ανταπόκρισης

Επιβάτες με πτήση ανταπόκρισης

Βρείτε εύκολα τη διαδρομή για την επόμενη πτήση σας

Το αεροδρόμιο παρέχει ειδικές εγκαταστάσεις για επιβάτες με πτήση ανταπόκρισης, προκειμένου να απολαύσουν ένα άνετο ταξίδι.

Μη κάτοχος κάρτας επιβίβασης & Αποσκευή παραδοτέα στη Θεσσαλονίκη: Παρακαλείσθε να παραλάβετε την αποσκευή σας από τον ιμάντα αποσκευών και να προχωρήσετε στον χώρο αναχωρήσεων (επίπεδο 1) για να παραδώσετε την αποσκευή για τον τελικό προορισμό και να παραλάβετε την κάρτα επιβίβασης.

Κάτοχος κάρτας επιβίβασης & Αποσκευή παραδοτέα στη Θεσσαλονίκη: Παρακαλείσθε να παραλάβετε την αποσκευή σας από τον ιμάντα αποσκευών και να προχωρήσετε στον χώρο αναχωρήσεων (επίπεδο 1) για να παραδώσετε την αποσκευή.

Κάτοχος κάρτας επιβίβασης & Αποσκευή μη παραδοτέα στη Θεσσαλονίκη: Εάν φτάνετε από χώρα της ζώνης Σένγκεν και είστε κάτοχος κάρτας επιβίβασης για την πτήση ανταπόκρισης, η είσοδος Ν.5 θα σας κατευθύνει απευθείας στις πύλες αναχώρησης στον πάνω όροφο.

Εάν φτάσετε από περιοχή εκτός ζώνης Σένγκεν, προχωρήστε από την περιοχή παραλαβής αποσκευών στην αίθουσα αφίξεων και συνεχίστε στην περιοχή αναχωρήσεων (επίπεδο 1).