Προετοιμαστείτε για το ταξίδι σας

Προετοιμαστείτε για το ταξίδι σας

Η ασφάλειά σας είναι προτεραιότητά μας. Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα αεροπορικά ταξίδια στην Ελλάδα, καθώς και τα προστατευτικά μέτρα που λαμβάνουμε για να έχετε μία ασφαλή και ξέγνοιαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Εντατικοποίηση Υπηρεσιών Καθαριότητας και Απολύμανσης
Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στους χώρους υγιεινής,  στα δοχεία εναπόθεσης αντικειμένων στον έλεγχο ασφαλείας και άλλες συχνά χρησιμοποιούμενες επιφάνειες και συσκευές

Σημεία Απολύμανσης Χεριών
Απολυμαντικό υγρό χεριών είναι διαθέσιμο εντός του αεροσταθμού

Τοποθέτηση Προστατευτικών Διαχωριστικών
Προστατευτικά διαχωριστικά έχουν τοποθετηθεί σε σημεία εξυπηρέτησης κοινού

Ενίσχυση Ανέπαφων Διαδικασιών
Συνιστάται η ανέπαφη εξυπηρέτηση και συναλλαγή όταν αυτή είναι διαθέσιμη

Επιβίβαση/Αποβίβαση μέσω Οδεύσεων Πεζών
Εφαρμογή διαδικασιών για πεζή μετάβαση επιβατών από/προς το αεροσκάφος όπου αυτό είναι εφικτό

Ευαισθητοποίηση Επιβατών σε Μέτρα Προστασίας
Συνεχής ενημέρωση μέσω οθονών, αναγγελιών και σημάνσεων

Μέσα Ατομικής Προστασίας σε Προσωπικό Αεροδρομίου
Οι εργαζόμενοι της Fraport Greece είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας

Διαρκής και Αναλυτική Εκπαίδευση
To προσωπικό του αεροδρομίου ακολουθεί τα μέτρα των αρμόδιων αρχών και εφαρμόζει τις καλές πρακτικές του κλάδου

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους χώρους προσέλευσης και αναμονής εντός του αεροδρομίου.

Με εντολή της Ελληνικής Πολιτείας, όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε πτήσεις εσωτερικού, θα πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωτικά έγγραφα.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες θα πρέπει να πληρούν μία από τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • να έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για Covid-19 και να προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού
  - που μπορεί να εκδοθεί μέσω της ιστοσελίδας https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/pistopoietiko-emboliasmou ή
  - αν πρόκειται για αλλοδαπούς, προερχόμενους από το εξωτερικό, στην αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική, ιταλική ή ρωσική γλώσσα, το οποίο να έχει εκδοθεί από δημόσια αρχή σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του προσώπου (όπως αυτό αναγράφεται στο διαβατήριο), τον τύπο του διενεργηθέντος εμβολίου και τον αριθμό των δόσεων.
 • να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης Covid-19 (rapid antigen test) εντός των τελευταίων 48 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου ή σε εργαστηριακό έλεγχο με τη μέθοδο PCR εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση τους και να φέρουν το αντίστοιχο έγγραφο/πιστοποιητικό σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή. Εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς, προερχόμενους από το εξωτερικό, μπορούν να προσκομίσουν το αντίστοιχο έγγραφο στην αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική, ιταλική ή ρωσική γλώσσα.να επιδεικνύουν πιστοποιητικό/βεβαίωση νόσησης από Covid-19, κατόπιν εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR ή μέσω ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid antigen test).  Το πιστοποιητικό/βεβαίωση νόσησης εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Ο πρώτος θετικός έλεγχος διενεργείται είτε από δημόσια αρχή σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία ή από εργαστήρια αναφοράς της χώρας προέλευσης ή διέλευσης, δημόσια ή ιδιωτικά, εφόσον τα ιδιωτικά αυτά εργαστήρια έχουν πιστοποιηθεί από την αρμόδια Εθνική αρχή πιστοποίησης. Το πιστοποιητικό/βεβαίωση νόσησης θα πρέπει να έχει εκδοθεί στην ελληνική, αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική, ιταλική ή ρωσική γλώσσα.
 • Tο Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19 είναι επίσης αποδεκτό.

Οι ανήλικοι από την ηλικία των 4 έως 17 ετών έχουν τη δυνατότητα εναλλακτικά να παρουσιάσουν αρνητικό αυτοδιαγνωστικό τεστ (self-test), που να έχει διενεργηθεί 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη πτήση, κατάλληλα τεκμηριωμένο. Η πιστοποίηση του αποτελέσματος θα πρέπει να γίνεται μέσω της δήλωσης βεβαίωσης αποτελέσματος self-test για Covid-19, η οποία είναι διαθέσιμη στη σελίδα https://self-testing.gov.gr/.

Για περισσότερες πληροφορίες και νεότερα στοιχεία καθώς επίσης για ερωτήματα σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την αντίστοιχη αεροπορική εταιρία.

Η ενότητα αυτή αναθεωρείται τακτικά και λόγω των διαρκώς μεταβαλλόμενων διατάξεων, συνιστάται έντονα η επικοινωνία με την αντίστοιχη αεροπορική εταιρία πριν το προγραμματισμένο ταξίδι για τις τελευταίες διαθέσιμες ενημερώσεις.

Τα στοιχεία αυτής της ενότητας παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς μόνο και ενδέχεται να αλλάξουν. Η Fraport Greece δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις ή αλλαγές.

Τα κάτωθι μέτρα και περιορισμοί εισόδου έχουν τεθεί σε ισχύ για διεθνή ταξίδια:

Για όλους τους υπηκόους τρίτων χωρών ισχύει η απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα. Από την απαγόρευση εξαιρούνται οι ακόλουθοι:

 • Υπήκοοι κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Συμφωνίας Σένγκεν, συμπεριλαμβανομένων των συζύγων τους ή των προσώπων με τα οποία αυτοί έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, καθώς και των ανηλίκων τέκνων τους.
 • Μόνιμοι κάτοικοι των χωρών Αζερμπαϊτζάν, Αλβανία, Ανδόρρα, Αρμενία, Αυστραλία, Βατικανό, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιορδανία, Ιαπωνία, Ισραήλ, Καναδάς, Κινεζική Ταϊπέι, Κόσοβο, Λευκορωσία, Λίβανος, Μαυροβούνιο, Μεξικό, Μολδαβία, Μονακό, Μπαχρέιν, Μπρουνέι, Νέα Ζηλανδία, Νότια Κορέα, Κατάρ, Κίνα, Κουβέιτ, Ουκρανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο,  Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σιγκαπούρη και Τουρκία.
 • Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ερευνητές και επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, εφόσον επιδεικνύουν στα σημεία εισόδου στη χώρα την άδεια άσκησης επαγγέλματος ή άλλα κατάλληλα έγγραφα που αποδεικνύουν την επαγγελματική τους ιδιότητα και υπό την προϋπόθεση ότι η είσοδός τους στη χώρα συνδέεται με την άσκηση των επαγγελματικών τους καθηκόντων.
 • Επί μακρόν διαμένοντες σε κράτη μέλη της ΕΕ ή της Συμφωνίας Σένγκεν και υπήκοοι τρίτων κρατών, οι οποίοι κατέχουν άδεια παραμονής σε κράτη μέλη της ΕΕ ή της Συμφωνίας Σένγκεν.
 • Μέλη κυβερνητικών αποστολών.
 • Mέλη των διπλωματικών ή προξενικών αρχών και αποστολών, μέλη διεθνών και ευρωπαϊκών οργανισμών, μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, στρατιωτικοί και στελέχη των σωμάτων ασφαλείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
 • Προσωπικό που απασχολείται στον τομέα των μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των ναυτικών, των πληρωμάτων αεροσκαφών, των πληρωμάτων και του τεχνικού προσωπικού των μισθωμένων πτητικών μέσων αεροπυρόσβεσης, των οδηγών φορτηγών οχημάτων, καθώς και του απολύτως απαραίτητου βοηθητικού προσωπικού για τη μεταφορά αγαθών.
 • Επιβάτες σε διαμετακόμιση (transit).
 • Σπουδαστές.
 • Πρόσωπα που φροντίζουν ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).
 • Εποχικοί εργαζόμενοι στον τομέα της γεωργίας.

Οι υπήκοοι τρίτων κρατών που υπάγονται στην απαγόρευση αυτή έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτημα στην ελληνική προξενική αρχή του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους για την κατ’ εξαίρεση είσοδό τους στη χώρα για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους.

Για ερωτήματα σχετικά με τους περιορισμούς εισόδου στη χώρα, οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Προξενεία ή Πρεσβείες της Ελλάδας, κάνοντας κλικ εδώ.

Όλοι οι αφικνούμενοι επιβάτες από διεθνείς πτήσεις είναι υποχρεωμένοι να έχουν συμπληρώσουν τη φόρμα Passenger Locator Form (PLF) και θα υπόκεινται σε δειγματοληπτικό διαγνωστικό έλεγχο κατά την άφιξή τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τη φόρμα κάντε κλικ εδώ.

Επίσης, όλοι οι αφικνούμενοι στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, θα πρέπει να πληρούν μία από τις κάτωθι προϋποθέσεις εισόδου:

 • να έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για Covid-19 και να προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού στην ελληνική, αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική, ισπανική ή ρωσική γλώσσα, το οποίο να έχει εκδοθεί από δημόσια αρχή. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του προσώπου (όπως αυτό αναγράφεται στο διαβατήριο), τον τύπο του διενεργηθέντος εμβολίου, τον αριθμό των δόσεων και την ημερομηνία διεξαγωγής τους.
 • να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο για Covid-19 με τη μέθοδο PCR εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν από την άφιξή τους στην Ελλάδα και να προσκομίσουν το αντίστοιχο έγγραφο/πιστοποιητικό σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή στην ελληνική, αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική, ιταλική ή ρωσική γλώσσα.
 • να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης Covid-19 (rapid antigen test) εντός των τελευταίων 48 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου και να φέρουν το αντίστοιχο έγγραφο/πιστοποιητικό σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή. Εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς, προερχόμενους από το εξωτερικό, μπορούν να προσκομίσουν το αντίστοιχο έγγραφο στην αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική, ιταλική ή ρωσική γλώσσα.
 • να επιδεικνύουν πιστοποιητικό/βεβαίωση νόσησης από Covid-19, κατόπιν εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR ή μέσω ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid antigen test).  Το πιστοποιητικό/βεβαίωση νόσησης εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Ο πρώτος θετικός έλεγχος διενεργείται είτε από δημόσια αρχή σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία ή από εργαστήρια αναφοράς της χώρας προέλευσης ή διέλευσης, δημόσια ή ιδιωτικά, εφόσον τα ιδιωτικά αυτά εργαστήρια έχουν πιστοποιηθεί από την αρμόδια Εθνική αρχή πιστοποίησης. Το πιστοποιητικό/βεβαίωση νόσησης θα πρέπει να έχει εκδοθεί στην ελληνική, αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική, ιταλική ή ρωσική γλώσσα.
 • να φέρουν, σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή, το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19, στο οποίο εμπεριέχονται πληροφορίες σχετικά με τον εμβολιασμό ή το αποτέλεσμα του τελευταίου ελέγχου (PCR 72 ωρών ή rapid antigen test 48 ωρών) ή τη νόσηση από Covid-19.

Οι ανωτέρω υποχρεώσεις συμπεριλαμβάνουν και τα παιδιά από 12 ετών και άνω.

Σημείωση1: Οι μόνιμοι κάτοικοι της Ρωσίας θα εισέρχονται στην Ελλάδα υπό την προϋπόθεση να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο με τη μέθοδο PCR για Covid-19 εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν από την άφιξή τους ή σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης Covid-19 (rapid antigen test) εντός των τελευταίων 48 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου και υπό την προϋπόθεση ότι θα διαγνωσθούν αρνητικοί σε υποχρεωτικό έλεγχο PCR ή rapid antigen test κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα.

Σημείωση2: Όλοι οι επιβάτες, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, που εισέρχονται στην Ελλάδα από Αλβανία, Αργεντινή, Βουλγαρία, Βραζιλία, Κίνα, Κούβα, Αίγυπτο, Γεωργία, Ινδία, Λιβύη, Μαρόκο, Ρωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Βόρεια Μακεδονία και Πακιστάν, των οποίων η είσοδος έχει επιτραπεί βάσει των ανωτέρω συνθηκών, θα πρέπει να διαγνωστούν αρνητικοί σε υποχρεωτικό εργαστηριακό έλεγχο με τη μέθοδο PCR για Covid-19 ή σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης Covid-19 (rapid antigen test) κατά την άφιξή τους, εκτός αν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους για Covid-19 ή φέρουν πιστοποιητικό/βεβαίωση νόσησης για Covid-19, σύμφωνα με τις ανωτέρω συνθήκες.

Σημείωση3: Όσον αφορά τους μόνιμους κατοίκους της Αργεντινής, της Χιλής, της Ινδίας, του Σουλτανάτου του Ομάν και της Ουρουγουάης, η είσοδος στην Ελλάδα επιτρέπεται υπό την πρόσθετη προϋπόθεση ότι οι επιβάτες θα διαγνωστούν αρνητικοί σε υποχρεωτικό εργαστηριακό έλεγχο με τη μέθοδο PCR για Covid-19 ή σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης Covid-19 (rapid antigen test).

Σημείωση4: Επιβάτες, προερχόμενοι από Νότια Αφρική, Λεσότο, Μποτσουάνα, Ζιμπάμπουε, Μοζαμβίκη, Ναμίμπια, Εσουατίνι, Μαλάουι και Ζάμπια, απαγορεύεται να εισέλθουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται μόνο οι Έλληνες υπήκοοι και πολίτες άλλων κρατών που ταξιδεύουν μόνο για ουσιώδεις λόγους και πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • Να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19 με τη μέθοδο PCR εντός των τελευταίων 72 ωρών, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού τους.
 • Να έχουν εξασφαλίσει άδεια από τις κατά τόπους Πρεσβείες, Προξενεία και Προξενικές Αρχές άλλων χωρών, που εκπροσωπούν την Ελλάδα σε περίπτωση απουσίας Ελληνικής Πρεσβείας.
 • Όλοι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να υποβάλλονται υποχρεωτικά και σε έλεγχο rapid test για τον Covid-19 κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα.
 • Μετά την είσοδο στη Χώρα θα επιβάλλεται καραντίνα 10 ημερών σε ορισμένο από τις αρμόδιες αρχές χώρο και επανέλεγχος των επιβατών με την παρέλευση του δεκαημέρου και λήξη της καραντίνας με την προϋπόθεση αρνητικού μοριακού ελέγχου (PCR).
 • Οι ανωτέρω εξαιρέσεις δεν απαλλάσσουν τους συγκεκριμένους επιβάτες από οποιαδήποτε άλλη προϋπόθεση εισόδου στην Ελλάδα που ήδη ισχύει.

Οι ανωτέρω υποχρεώσεις ισχύουν για παιδιά από 12 ετών και άνω.

Η ενότητα αυτή αναθεωρείται τακτικά και λόγω των διαρκώς μεταβαλλόμενων διατάξεων, συνιστάται έντονα η επικοινωνία με την αντίστοιχη αεροπορική εταιρία πριν το προγραμματισμένο ταξίδι για τις τελευταίες διαθέσιμες ενημερώσεις.

Τα στοιχεία αυτής της ενότητας παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς μόνο και ενδέχεται να αλλάξουν. Η Fraport Greece δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις ή αλλαγές.

To Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης έχει δημιουργήσει ειδική μονάδα λήψης δειγμάτων εντός του αεροδρομίου (επίπεδο αφίξεων – περιοχή ελεύθερης πρόσβασης) στον τερματικό σταθμό Τ1, όπου διενεργείται τεστ μοριακής ανίχνευσης (rRT-PCR) σε όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας. Η μονάδα λειτουργεί καθημερινά από τις 10πμ έως τις 6μμ.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα https://payments.iatriko.gr/. Το τηλέφωνο επικοινωνίας στο αεροδρόμιο είναι 2314400211.

Τα στοιχεία αυτής της ενότητας παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς μόνο και ενδέχεται να αλλάξουν. Η Fraport Greece δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη, παραλείψεις ή αλλαγές.

Οι αποστάσεις ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Σχετική ενημέρωση είναι διαθέσιμη μέσω σημάνσεων δαπέδου και άλλων οπτικοακουστικών οδηγιών. Επίσης, έχουν τοποθετηθεί κολωνάκια οριοθέτησης σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου, ενισχύοντας την κοινωνική απόσταση στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Η ατομική ευθύνη κρίνεται επίσης απαραίτητη.

Σε περίπτωση που νιώσετε συμπτώματα της λοίμωξης COVID-19 (πυρετό ή/και βήχα ή/και δυσκολία στην αναπνοή), θα πρέπει να μη μεταβείτε στο αεροδρόμιο και να επικοινωνήσετε άμεσα με το γιατρό σας. Σε περίπτωση που εμφανίσετε τα συμπτώματα αυτά κατά την παραμονή σας στο αεροδρόμιο, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο προσωπικό του αεροδρομίου, προκειμένου να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες.

Τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο μπορεί να έχουν επηρεαστεί. Για επιβεβαίωση δρομολογίων και περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον αντίστοιχο φορέα, κάνοντας κλικ εδώ.

Η χρήση μάσκας σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι υποχρεωτική.

Εάν δεν είστε επιβάτης, θα πρέπει να αποφύγετε την είσοδο στον αεροσταθμό.

Υπάρχουν διαθέσιμα καταστήματα και καφέ/εστιατόρια στο αεροδρόμιο. Οι ώρες λειτουργίας τους ενδέχεται να έχουν τροποποιηθεί.

- Αυτόματος πωλητής, Εξωτερικά του τερματικού σταθμού T2, Επίπεδο Αναχωρήσεων, πλησίον εισόδου 1
- Κατάστημα WHSmith, Τερματικός Σταθμός Τ2, Επίπεδο Αναχωρήσεων, Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης
- Καταστήματα Duty Free, Μετά τον έλεγχο
- Κατάστημα Everest: Εξωτερικά του τερματικού σταθμού T1, Επίπεδο Αφίξεων

Περαιτέρω πληροφορίες για τους Έλληνες πολίτες/υπηκόους που είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό μπορείτε να βρείτε εδώ.

COVID-19 οδηγίες για ταξιδιώτες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με την πτήση σας και για τις εν πτήσει διαδικασίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την αντίστοιχη αεροπορική εταιρία. Στοιχεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα εδώ.

Για όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, κάνοντας κλικ εδώ.